БФС не смята да фаворизира лидера Лудогорец в последния кръг от

...
БФС не смята да фаворизира лидера Лудогорец в последния кръг от
Коментари Харесай

БФС не отписа "ЦСКА-София" за титлата

БФС не смята да фаворизира водача " Лудогорец " в последния кръг от първенството и ще изпрати трофей и комплект медали и за " ЦСКА-София ", който също има шансове да завоюва купата. Първоначално се считаше, че оценките ще бъдат изпратени единствено в Разград, където домакините се нуждаят от наложителна победа на " Лудогорец Арена " над " Черно море ". В момента " Лудогорец " води с 1 т. пред " ЦСКА-София ", който пък приема " Ботев " (Пд) и също ще се опита да завоюва 3 т., като ще се надява и на неточност на разградчани.

" Както прилича на развитите футболни федерации в Европа, БФС има цялостната подготвеност да даде шампионски трофей и златни медали на първенеца на страната и на двата стадиона директно след изиграването на дуелите от последния кръг в Първа лига ", показаха от Спортно-техническата комисия в свое известие. 

" Надяваме се в края ние да излезем спечелили и да станем първи. Спокойни сме, само че е ясно, че когато играеш в огромен тим напрежение постоянно има. Искаме да играем както би трябвало, да победим и знаем, че " Лудогорец " би трябвало да загуби точки, по тази причина постоянно в такива мачове има малко напрежение ", разяснява португалският халф на " ЦСКА-София " Тиаго Родригес през вчерашния ден. Тимът му ще бъде във значимия мач без санкции Кристиян Малинов и контузения Иван Турицов. Последният няма скъсани връзки на дясното коляно, само че две седмици ще носи шина, а до 1 месец би трябвало да тренира пълноценно. Вероятно няма да играе и капитанът на " ЦСКА-София " Николай Бодуров, който също е с контузия.

 

ИНТЕРЕС

В Италия се появи изненадваща информация, че втородивизионният " Венеция " търси нов състезателен шеф и един от разновидностите е Кристиано Джарета, който от февруари т.г. е на същия пост в " ЦСКА-София ". Това заяви в. " Кориере дел Венето ". Джарета има опит, като е заемал сходни позиции в " Новара ", " Удинезе " и " Асколи ". По неофициална информация точно Джарета е оказал помощ за прехвърлянето на Кирил Десподов в " Каляри ". В последните седмици за него се показваха спорадични сведения, че търси задгранични футболисти за " ЦСКА-София ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР